Hideg

2012.02.10. 12:12

Na ez még az éhségnél is rosszabb, igazából szerintem a legutálatosabb dolog a világon. Szívdobogás, szédülés, fájó ízületek, vörösre fagyott-kezek lábak, amik 1 óra otthonlét után is zsibbadnak, és az a lassúság, kábaság, tompaság, mintha szedálva lennék... Brrrrrrrrr. Ha vallatómódszer kéne, engem csak ki kéne rakni valahol északon, 2 óra múlva anyámat is elárulnám. 

Szeretem a blog.hu-t, mert mások idegesítése nélkül kiadhatom a tél folyamán felgyülemlett fájdalmamat, kínomat és keserűségemet.:) Továbbá, mivel túl értékes és nagyszerű vagyok ahhoz, hogy évente 2 hónapot átszenvedjek, szeretném megkérni esetleges olvasóimat, hogy rendezzenek gyűjtést délre való költöztetésem céljából. Vágyott úticélom Tenerife, de bármilyen európai város megfelel, ami nincs északabbra mondjuk Lisszabonnál. Előre is köszönöm a nagylelkűségeteket, ígérem, majd küldök képeslapot.

Szerző: Ernoke

Szólj hozzá!

Címkék: sírás

A bejegyzés trackback címe:

https://ernoci.blog.hu/api/trackback/id/tr904089928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása