Mert itt lehet erről így

2012.05.03. 14:24

Naponta garmadával látok jóképű férfiakat Budapesten, hemzseg tőlük ez a város. Nyilván megnézem őket, de szexuális gondolataim (szinte) soha nincsenek velük kapcsolatban. Kommunikáció nélkül nincs vágy sem.

Ezért furcsa nekem egy vadidegent, akihez a legközelebb méterekre voltam, és azt sem tudom, ki fia-borja, ennyire megkívánni. Órák teltek el azóta, de még mindig szinte fáj, és minden egyes alkalommal ez van... Mit tud ő, amit más nem? Lehet, hogy ő a genetikailag optimális partner, akivel a legegészségesebb utódokat tudnám létrehozni?:D Vagy valami karmikus szarba keveredtem?:D

Mindenesetre jobb lenne, ha eldöntené a karmám, hogy mit akar, mert ez így nem frankó, mindig akkor bukkan fel, mikor már kiment a fejemből, és ez erősen felkavarja habtiszta leánylelkemet.

Szerző: Ernoke

1 komment

Címkék: szív értelem

A bejegyzés trackback címe:

https://ernoci.blog.hu/api/trackback/id/tr474486352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2014.03.17. 14:25:35

Miért nem mész oda hozzá? Lehet neki is te vagy az...
süti beállítások módosítása