Érthetetlen

2011.10.10. 14:29

 

 

 

Ismerek egy pasit, aki 33 éves koránál fiatalabbnak néz ki, arányos, szexi, vékony testtel, nagyon szép arccal, a bőre is szép és a keze is, és még kedves és értelmes is. És 6 éve nincs senkije.

Namost az egy dolog, hogy valakinek nem jön össze komoly kapcsolat sokáig, de hogy 6 év alatt egy épkézláb nő sem mászott rá dugási célból, azt egyszerűen nem értem. Vagyishát ennyire számítana az, hogy valakin rajta van a „szar az életem”-bélyeg? És úgy látszik, ha valakinek elbaszódik a kis lelke, akkor lehet bármilyen jóképű és kedves, onnantól kezdve nincs esélye. Magyarán ha Brad Pitt házában kikapcsolnák a gázt 30 ezer Ft tartozás miatt, és egyébként is kiülne rá a túlérzékeny idegessége, akkor valószínűleg amorf alakú bányarémeknek sem kellene.

Azt tudom, hogy én a többi nőnél nagyobb hangsúlyt fektetek a férfiak külsejére, de azon azért meglepődtem, hogy a „winnerség” ennyivel fontosabb…

Szerző: Ernoke

Szólj hozzá!

Címkék: szív

A bejegyzés trackback címe:

https://ernoci.blog.hu/api/trackback/id/tr763291802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása