Tea

2011.08.24. 15:19

A tea az istenek itala, megjelenése szerintem az értelmes élet kialakulásának mérföldköve volt, és a fennmaradásához is nélkülözhetetlen. Ha tehetném, napi 20 liter teát innék, állandóan, válogatás nélkül, feketét, zöldet, fehéret, drága kínait és gagyi teszkós filtereset. Egyedül a tuttifrutti-ízű gyümölcsteákat utálom. Szigorúan cukor és citrom nélkül iszom, ezek elveszik az ízét, amiben pont a szájpadlásom hátsó részén érezhető fanyarság a legjobb. Plusz, a teák kurva jó és erős drogok is egyben, ezért sajnálom, h délután már nem ihatom őket (többször fordult elő olyan baleset, hogy délután 5-6 körül ittam egy zöld teát, mert nem bírtam ellenállni neki, aztán azzal a lendülettel alvás nélkül kellett munkába mennem).

Természetesen aki a kávét részesíti előnyben, annak fogalma sincs, mi a jó, ha pedig valaki esetleg nem szereti a teát, annak komoly pszichés károsodása lehet, amit mielőbb orvosolni kell! (Ez most a borkedvelők logikájának analógiája volt, vagy miafranc, de lehet csak szimplán rohadt hülyén fogalmazok.:D) Most is úgy innék még, de nem szabad.:( Kitalálhatnák már a koffeinmentes teát is végre...

 

Szerző: Ernoke

Szólj hozzá!

Címkék: tea

A bejegyzés trackback címe:

https://ernoci.blog.hu/api/trackback/id/tr423177225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása