A drog rossz, értem?

2015.01.20. 15:08

Viccenkívüli bejegyzés következik.

Igazából a Subba egy posztjáról jutott eszembe az egész téma. Miszerint.

Nagyjából 2012 késő nyara előtt még azon a véleményen voltam, hogy a drog jóval kevésbé kockázatos és pozitívabb dolog, mint az alkohol. Nem volt rossz élményem vele, egyik drognak sem volt mellék- vagy utóhatása soha. Akkor viszont a "hagyományos" drogok (speed, fű) pár hét alatt teljesen eltűntek, és új, olcsó szarok (designer drogok, "biofű") jelentek meg a piacon. (Nem tudom és nem is akarom mihez kötni ezt a hirtelen váltást, de valóban ez a helyzet.)

Nem túlzás, nem médiariogatás, hogy ezeknek egyszeri kipróbálásába bele lehet halni vagy maradandó károsodást lehet szerezni. Egyéni érzékenységtől függően simán szívinfarktusod, agyvérzésed lehet tőle, vagy "csak" halálfélelem, pánik, vérnyomásemelkedés, szívritmuszavar. Amit mostanában drog címszó alatt lehet kapni, mind méreg, tisztázatlan összetételű szennyezett valami.

Szóval, mindenki fogadja meg egy veterán öregasszony tanácsát, és NE drogozzon. Komolyan mondom, inkább igyatok, a mostani mérgeknél még az is jobb. Megerősítésnek egy link:

http://www.partyzoo.hu/cikk/2014-02-07-egy-drogdiler-naploja-abbahagytam-mert-nem-arulok-merget

A bejegyzés trackback címe:

https://ernoci.blog.hu/api/trackback/id/tr267091797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása